Χανιά: Στο ψηφοδέλτιο του Άρη Παπαδογιάννη ο Χάρης Παπαδάκης

Στην ερώτηση, Γιατί με τον Άρη; Η απάντηση είναι μια…. Τα Χανιά μας, φυσικά!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πολλές πράξεις. Πράξεις που θα προκύψουν ως  αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ευθύνης και οράματος για τον τόπο μας. Το δικό μου όραμα για τα Χανιά μας είναι κοινό με αυτό του Άρη Παπαδογιάννη.

Προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική, επιτάχυνση των διαδικασιών για τα μεγάλα έργα πνοής, ανάδειξη των περιαστικών δήμων ενισχύοντας τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, αξιοποίηση των εγκαταλειμμένων κτηρίων που ανήκουν στο δήμο, αποτελεσματικότερη διαχείριση ιδίων πόρων και ευρωπαϊκών κονδυλίων, αποτελεσματική αντιμετώπιση της καθημερινότητας του κάθε συμπολίτη μας.

Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα Παπαδάκη Χάρη

Ο Χάρης Παπαδάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1975 και είναι υποδιευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Αποκορώνου.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Τηλεπικοινωνίες από το τμήμα Η.Μ.Μ.Υ του Πολυτεχνείου Κρήτης και υποψήφιος Διδάκτωρ στη σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στις μεθόδους ανάλυσης δεδομένων, στην ανάπτυξη μοντέλων  πρόβλεψης και στην μελέτη της επίδρασης των ομάδων συμφερόντων στις οικονομίες των χωρών.  Έχει συμμετάσχει σε αρκετά διεθνή συνέδρια και ερευνητικές  εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά.

Είναι αιρετό μέλος της ΝΟΔΕ Χανίων και υπεύθυνος στον τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας.

Συμμετέχει ενεργά σε διοικητικά συμβούλια οργανισμών και συλλόγων  της πόλης των Χανίων, ενώ  άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Είναι παντρεμένος με την Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας, Θεανώ Λυραντωνάκη και έχει δύο μικρές κόρες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.