Χανιά: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες πραγματοποιεί το ΚΚΕ (μ-λ)

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ (μ-λ) για τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήει την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 19.00 στην πλατεία της δημοτικής αγοράς Χανίων

“Με στόχο την καταγγελία της πολιτικής του ρατσισμού απέναντι σε πρόσφυγες – μετανάστες που καλλιεργούν συστηματικά κυβέρνηση – ΜΜΕ και την πολιτική της φασιστικοποίησης που γνωρίζει μέρες δόξας τις τελευταίες μέρες , η οργάνωση του ΚΚΕ (μ-λ) πραγματοποιεί σήμερα 7.00 μ.μ. μαζική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης, ενώ την Πέμπτη 5-3 στις 7.00μ.μ. με άλλες οργανώσεις και συλλογικότητες καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία της Αγοράς.

Η οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ (μ-λ) θέλει να τονίσει στο λαό αυτό που του κρύβει το σύστημα της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης: πως εχθροί του δεν είναι οι πρόσφυγες αλλά οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΡΩΣΙΑ και οι ντόπιες άρχουσες τάξεις που με βάσεις, εξοπλισμούς και ανταγωνισμούς ρίχνουν συνεχώς λάδι στη φωτιά του πολέμου καταστρέφοντας χώρες και πυκνώνουν τα καραβάνια της προσφυγιάς.

Να εναντιωθούμε στην φασιστικού τύπου αντιμετώπιση των προσφύγων, να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και να επιμείνουμε αποφασιστικά στην προσπάθεια δυναμώματος του κινήματος ενάντια στις βάσεις και την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.