Χανιά : Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομα παιχνίδια με υπολογιστές

Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, στα Χανιά Κατασχέθηκαν 10 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες (13.09.2019) το απόγευμα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 56 και 63 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 56χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει στον 63χρονο την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, μέσω του οποίου επιδίδονταν σε παράνομο στοιχηματισμό μέσω ιστοσελίδας.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι ήταν πρόσφοροι στους θαμώνες του καταστήματος για τη διενέργεια του παράνομων τυχερών παιγνίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των διακοσίων σαράντα (240) ευρώ προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.