Χανιά : Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, πραγματοποίησε Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιος.

Ο Σεβασμιότατος και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την επίλυσή τους. Αναφορά έγινε επίσης στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, στις δράσεις προσφοράς για την ανακούφιση των λιγότερο ευνοούμενων της κοινωνίας μας τις οποίες διοργανώνει η Μητρόπολη, και τις οποίες στηρίζει η Π.Ε. Χανίων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τη συμπαράστασή του για τη λειτουργία της μοναδικής από κάθε άποψη ιατρικής δομής που συντηρεί η Μητρόπολη, το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Κισάμου, με αγώνα καθημερινό, όχι μόνο του Μητροπολίτη, αλλά και των συνεργατών και των εθελοντών που τον πλαισιώνουν.

Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, καθώς και οι τρόποι στήριξης και κάλυψης των αναγκών της, για να συνεχίσει να λειτουργεί ως πνευματική κιβωτός του τόπου μας.

Ο κ. Καλογερής ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου για την επίσκεψη και την ευλογία του, και τον διαβεβαίωσε ότι η Εκκλησία θα συνεχίσει να έχει την στήριξή του στο σπουδαίο κοινωνικό της έργο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.