Χανιά : Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με δήμαρχο Κισάμου

Συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, και του Δημάρχου Κισάμου κ. Γεώργιου Μυλωνάκη, πραγματοποιήθηκε Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ενώ παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Θεόφιλος Χριστουλάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Κισάμου και συγκεκριμένα στην πορεία των υπό υλοποίηση έργων αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου και των ρεμάτων του Δήμου Κισάμου, όπως και στη διαδικασία υλοποίησης της αποκατάστασης των αγροτικών δρόμων και των υποδομών υδροάρδευσης που είναι στις αρμοδιότητες του Δήμου.

Ο κ.Καλογερής διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι η καλή συνεργασία μεταξύ Αντιπεριφέρειας και Δήμου θα συνεχιστεί, και ότι η στήριξη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είναι δεδομένη , όσον αφορά στα έργα αποκατάστασης που υλοποιεί ο Δήμος. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι χρηματοδότησης και υλοποίησης για το οδικό έργο Πλάτανος –Σφηνάρι.

Ο κ. Μυλώνακης ευχαρίστησε τον κ. Καλογερή για την υποστήριξη του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, ευχές τις οποίες ανταπέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.