Όλα τα Νέα

Χανιά : Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, με Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες, που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο

195

Συνάντηση είχε σήμερα, Δευτέρα 23/9/2019, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με νεαρούς Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες, που διαπρέπουν στο χώρο τους, επιτυγχάνοντας σπουδαίες διακρίσεις σε διεθνές και παγκόσμιο επίπεδο.

Ειδικότερα, ο κ. Σημανδηράκης, παρουσία Αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, υποδέχθηκε στο Γραφείο του τους Χανιώτες Χρυσούς Πρωταθλητές, με παγκόσμιες νίκες, Απόστολο Παπαστάμο (κολύμβηση), Kώστα Λιβανό (ποδηλασία), Χρήστο Φραντζεσκάκη (σφυροβολία), Μιχάλη Αναστασάκη (σφυροβολία), Ανδρονίκη Καζαλάκη (Ζίου Ζίτσου) και Άρτεμις Σταματάκη (Ζίου Ζίτσου).

Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαλάκης έκαναν από κοινού την εξής δήλωση: “Τα ζητήματα που απασχολούν τους αθλητές μας, τις υποδομές και τις συνθήκες στις οποίες προπονούνται είναι θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική αρχή. Τα επιτεύγματα των πρωταθλητών μας, με την στήριξη όλων μας, ευελπιστούμε να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους και αποδεικνύουν ότι με σκληρή δουλειά, πίστη στο όραμα και προσήλωση στον στόχο, τα όνειρα του καθενός μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι!”

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων με χαρά προσέφερε στον καθένα από τους αθλητές τιμητικές πλακέτες,, συγχαίροντας τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειες και τους προπονητές τους.