Όλα τα Νέα

Χανιά : Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Δράσεις του Δήμου Πλατανιά”

111

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, καθώς και στο 9ο Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός -Τουρισμός” .

Τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια των παραπάνω δράσεων έγιναν προβολές ταινιών σε πλατείες χωριών του Δήμου, μουσικές βραδιές, δόθηκαν θεατρικές παραστάσεις, καθώς και θέατρο σκιών ( Παράσταση Καραγκίοζη).

Συνεχίζονται και οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”,στα παρακάτω χωριά:

Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στο Σέμπρωνα, προβολή της ταινίας “ Ο Ψύλλος”
Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στη Γλώσσα, προβολή της ταινίας “ Liyana”
Την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στο Μάλεμε, προβολή της ταινίας “ Μπλάνκα”

Επίσης συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά , στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
την Τρίτη 20 Αυγούστου, ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολ/κο Σύλλογο Ταυρωνίτη, διοργανώνουν μια Μουσική Βραδιά, στην παραλία της Τ.Κ. Ταυρωνίτη

την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Κολυμβαρίου, διοργανώνουν ένα Μουσικό Ταξίδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο με τους “ συν-ΩΔΗ-πόρος”, στο χώρο του Δημοτικού Ξενώνα ΔΙΚΤΥΝΑ στην Τ.Κ. Κολυμβαρίου.

Για όλες τις παραπάνω δράσεις ,
η είσοδος ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ