Χανιά : Συνέντευξη Τύπου για τη δράση “Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης” στο Δήμο Πλατανιά

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 04 Μαρτίου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, για τη δράση “Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης” , όπου Νομικοί συνεργάτες του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα απαντούν εξατομικευμένα σε ερωτήματα που θα θέσουν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες σχετικά με το κοινωνικό – ασφαλιστικό σύστημα όλων των Ταμείων και τα εργασιακά δικαιώματα. Υπενθυμίζεται ότι η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 και ώρες 09.30-16.30 στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι.
Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κύριος Μαλανδράκης Ιωάννης,
Ο Συντονιστής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, κύριος Μελαμπιανάκης Μανόλης και
Ο Σύμβουλος απασχόλησης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, κύριος Πετράκης Μάνος.
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, κύριος Ιωάννης Μανωλικάκης

Ο κ. Μαλανδράκης, παρουσίασε το έργο και τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, δίνοντας σημασία στις δράσεις συμβουλευτικής υποστήριξης και κοινωνικής ένταξης που διοργανώνει η Δομή και στη σταθερή συνεργασία που έχει ο Δήμος με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ
Ο κ. Μελαμπιανάκης, ανέλυσε το ρόλο που έχει το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ και το έργο που παρέχει στους τομείς της επιστημονικής έρευνας, της κατάρτισης, της επιμόρφωσης και της δια βίου μάθησης.

Ο κ. Πετράκης, τόνισε τη σημασία που έχει η δράση “Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης”, στην υποστήριξη και την έγκυρη πληροφόρηση των κοινωνικών ομάδων και αναφέρθηκε σε εξατομικευμένες απαντήσεις που θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους σε θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και συνταξιοδοτικά.

Τέλος ο κ.Μανωλικάκης,αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει το εργατικό κέντρο στην πληρέστερη ενημέρωση των εργαζομένων, ώστε να διασφαλίζονται τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι δωρεάν. Η πληροφόρηση θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.