Χανιά: Τη βοήθεια του κόσμου χρειάζεται ο Μάριος

Ο 25χρονος Μάριος δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο Χανίων. Η περιπέτεια της υγείας του Μάριου Πατσαδάκη ξεκίνησε στις 8 Φεβρουαρίου όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ήταν κρίσιμη.

Στο Ηράκλειο δεν υπήρχε κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα Χανιά όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Μάριος τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Ακούραστη στο πλευρό του εδώ και ενάμιση μήνα είναι η μητέρα του, η οποία από 10 ετών τον μεγάλωσε ολομόναχη καθώς ο σύζυγος της έφυγε από τη ζωή.

Ο Μάριος λίγες ημέρες πριν το ατύχημα είχε απολυθεί από το στρατό. Δεν είχε ασφάλεια και τα έξοδα για την αποκατάσταση του είναι δυσβάστακτα για την Νικη Ασκορδαλακη.

Έκκληση από τη μητέρα του

Τα έξοδα νοσηλείας για την αποκατάσταση του Μάριου, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα από την αριστερή πλευρά ανέρχονται σε 7.500 ευρώ το μήνα. Ο Μάριος έχει επαφή με το περιβάλλον όμως δεν μιλάει καθόλου.

Η μητέρα μιλώντας στο cretapost δήλωσε πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σ ένα τέτοιο ποσό.«Δεν ξέρουμε πόσο θα χρειαστεί η παραμονή του στο κέντρο. Είναι 7.500 ευρώ ο μήνας. Είμαι μόνη μου. Αυτό το παιδί το μεγάλωσα μόνη μου. Δεν έχω χρήματα» τονίζει χαρακτηριστικά.

Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια και για να μπορέσει και πάλι ο Μάριος να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει γερός και δυνατός κοντά τους.

Να ξαναδούμε τον Μάριο όρθιο

«Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό τον αγώνα να ξαναδούμε τον Μάριο όρθιο και όπως πριν μπορεί να το κάνει ακόμα και με το ελάχιστο από το υστέρημα του… επίσης με κοινοποίηση να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γίνεται. Ο παρακάτω λογαριασμός αφορά το Μάριο και τον οποίο θα τον διαχειρίζεται η μητέρα του Νικη Ασκορδαλάκη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
204/643614-58/Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR 1201102040000020464361458
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΣΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ» δηλώνει φίλος της οικογένειας.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ !!!Στη φωτογραφία ειναι η αγαπημένη μας συναδέλφισσα από το Πολυκεντρο Νεολαίας στην Ανδρόγεω Νικη…

Posted by Plataki Voula on Saturday, March 16, 2019

Τα σχόλια είναι κλειστά.