Όλα τα Νέα

Χιου Γκραντ: Μετά από έξι χρόνια σχέσης και τρία παιδιά παντρεύεται!

245
Μετά από 57 χρόνια εργένικης ζωής ο γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ , το πήρε απόφαση και θα το πάρει το κορίτσι του. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει σχέση με την Σουηδέζα Άννα Εμπερστάιν με την οποία έχει αποκτήσει και τρία παιδιά και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun ετοιμάζονται να παντρευτούν στα τέλη αυτού του μήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με την Sun η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού έγινε στο ληξιαρχείο του Κέσινγκτον και Τσέλσι , μια ακριβή συνοικία του Δυτικού Λονδίνου όπου το ζευγάρι έχει και το σπίτι του. Σύμφωνα με την αγγλική νομοθεσία οι αναγγελίες γάμων πρέπει να γίνονται τρεις εβδομάδες νωρίτερα του γάμου. Πρόκειται για τον πρώτο γάμο του 57χρονου Γκραντ και για τον δεύτερο της 39χρονης Εμπερστάιν.

Η 39χρονη μέλλουσα σύζυγος είναι διαζευγμένη. Πρώην παραγωγός του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ESPN, η ‘Εμπερσταϊν είναι διευθύντρια της σουηδικής εταιρίας παιδικής ένδυσης Ace&Me.

Ο «αιώνιος εργένης» όπως αποκαλείτο από τον βρετανικό Τύπο, είχε κατά το παρελθόν διάφορες σχέσεις τις οποίες παρακολουθούσαν στενά τα ταμπλόιντ όπως με την ηθοποιό και μοντέλο Βρετανίδα Λιζ Χάρλεϊ, την παραγωγό Τζεμίμα Γκόλντσμιθ. Ο Χιου Γκραν έχει επίσης δύο παιδιά με την κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ.

Σε συνέντευξη στη Daily Mirror, μερικούς μήνες πριν από τα 50α γενέθλιά του, είχε εκφράσει τον φόβο μήπως γίνει «ένας θλιβερός γέρος, μόνος κι έρημος».