Όλα τα Νέα

Ο Μπιλ Γκέιτς μετανιώνει για το Ctrl+Alt+Delete

Ctrl+Alt+Delete

466
Ctrl+Alt+Delete . Πρόσφατα ο Μπιλ Γκέιτς  παραδέχτηκε πως αν γυρνούσε πίσω το χρόνο, θα τροποποιούσε την επιλογή the Ctrl+Alt+Delete σε ένα μόνο πλήκτρο.

Η δήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιχειρηματικού διαλόγου στο Bloomberg. Και ήταν απάντηση σε ερώτηση γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο συνδυασμό επιλογών για την πρόσβαση στη γραμμή εργαλείων σε υπολογιστή Windows.

Ο Γκέιτς απέδωσε την ευθύνη, όπως μεταδίδει το in.gr,  για το «λάθος» στους προγραμματιστές της IBM . Και συγκεκριμένα στον Ντέιβιντ Μπράντλεϊ.

Ο οποίος με τη σειρά του εξήγησε ότι το πληκτρολόγιο ήταν μέρος μιας μακράς διαδικασίας, και δεν υπήρχε χρόνος για τις μικρές λεπτομέρειες.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε μία μόνο επιλογή. Αλλά ο άνθρωπος που σχεδίασε το πληκτρολόγιο, δεν ήθελε να μας δώσει το ένα αυτό πλήκτρο. Κάναμε τον προγραμματισμό μας σε χαμηλό επίπεδο. Και αποδείχθηκε λάθος». Εξήγησε ο Μπιλ Γκέιτς.

Αρχικά, η εντολή χρησιμοποιήθηκε από τους προγραμματιστές της ΙΒΜ. Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του συστήματος. Μάλιστα, δεν υπήρχε καμία πρόθεση να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Προοριζόταν για εσωτερική χρήση. Ωστόσο, εξελίχθηκε σε μια από τις πιο διαδεδομένες επιλογές.

Ctrl+Alt+Delete – http://www.sofokleousin.gr/