Όλα τα Νέα

Δ. Κουτσούμπας από Χανιά: Η Ευρωπαϊκή σύνοδος «σφύριξε κλέφτικα» για την Τουρκία

403

Κατά την άφιξή του στο πολιτιστικό κέντρο Μάλεμε, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεχόμενος ερώτηση από τους δημοσιογράφους αναφορικά μετά ελληνοτουρκικά είπε:

«Το πρόβλημα είναι ότι η Τουρκία μέρα με την μέρα κατοχυρώνει απαράδεκτες διεκδικήσεις σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, στο Αιγαίο και ατην Ανατολική Μεσόγειο.

Αυτό είναι το ουσιαστικό συμπέρασμα που πρέπει να βγει και για αυτά τα θέματα σήμερα  η Ευρωπαϊκή σύνοδος δεν έδωσε απάντηση, αντίθετα μάλλον σφύριξε κλέφτικα».

Στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ συμμετείχε σε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πλατάνια, μετά και τις καταστροφές από την περσινή κακοκαιρία οι οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Στην συνάντηση παρευρίσκοντο και  ο Βουλευτής του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Μανώλης Συντυχάκης, ο Αλέκος Μαρινάκης, γραμματεας της Τομεακης επιτροπής του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος,, ο Νίκος Μανουσακης, Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Νίκος Βουρλάκης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χανίων και ο Δημήτρης Ανθούσας, Μέλος του τομεακού γραφείου της τομεακης επιτροπης και δημοτικός σύμβουλος δήμου Πλατάνια καθώς και η Αλέκα Κουμάκη, δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πλατανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Κουτσουμπας βρίσκεται στην Κρήτη στα πλαίσια τριήμερης περιοδείας. Σήμερα στις  9μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΤΕ Ρεθύμνου στο πνευματικό κέντρο Ατσιπόπουλου. Αύριο στις 11:30πμ θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων, στις 12:30μμ συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων και στις 9μ.μ. έχει προγραμματίσει ομιλία σε εκδήλωση της ΤΕ Χανίων, στο κέντρο «ALKYON», στο Μάλεμε. Την Κυριακή, ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΤΕ Ηρακλείου, στη 1μμ, στο κέντρο «Άνοδος», στο Γάζι.

πηγή flashnews.gr