Όλα τα Νέα

Δεχόταν απειλές μήνες τώρα – Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του!!!

Συνεχίζονται πυρετωδώς όλες οι διεργασίες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που έστησαν ενέδρα θανάτου στον γνωστό ψυχίατρο Δημήτρη Στριμπάκο

349

Δεχόταν απειλές μήνες τώρα – Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του!!! Συνεχίζονται πυρετωδώς όλες οι διεργασίες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που έστησαν ενέδρα θανάτου στον γνωστό ψυχίατρο Δημήτρη Στριμπάκο.

Το περιστατικό έλαβα χώρα το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν πως οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρείς.
Το βράδυ της Πέμπτης ο 50χρονος ψυχίατρος άφησε το γραφείου του κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητο του. Λίγα μέτρα από το όχημα ο  κ. Στριμπάκος δέχθηκε επίθεση δύο ανδρών που πυροβόλησαν εναντίον του 4-5 φορές.
Δείχνοντας γιγαντιαία ψυχραιμία, κατόρθωσε να μπει στο αυτοκίνητό του θέτοντας σε λειτουργία τη μηχανή. Τότε οι δράστες, πιθανότατα με λοστό έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού ενώ δύο από τις σφαίρες καρφώθηκαν στο παρμπρίζ του οχήματος. Από  τα θραύσματα ο 50χρονος γιατρός τραυματίστηκε στο πρόσωπο και τα χέρια.
Χάρη στην ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό που επέδειξε κατάφερε να οδηγήσει έξω από το χώρο στάθμευσης και να κατευθυνθεί σε φαρμακείο επί της λεωφόρου Καλοκαιρινού πολύ κοντά στη Χανιόπορτα. Εκεί όπου ζήτησε βοήθεια και κλίθηκε η Αστυνομία.

Δεχόταν απειλές εδώ και καιρό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γνωστός ψυχίατρο τον τελευταίο καιρό δέχονταν απειλές από άτομα που απαιτούσαν να συνταγογραφεί ψυχιατρικά φάρμακα.
Μάλιστα, όπως φέρεται να είπε ο ίδιος κατά την πρώτη του κατάθεση στις αρχές, για τις απειλές αυτές είχε ήδη ενημερώσει τον εισαγγελέα, ενώ φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε βρεθεί αντιμέτωπος με ανάλογες απαιτήσεις.