Όλα τα Νέα

Δείτε από ψηλά το όμορφο ψαροχώρι του Πανόρμου στο Ρέθυμνο (video)

215

Δείτε από ψηλά σε βίντεο από drone το όμορφο Πάνορμο από την σελίδα στο Facebook Greece360

Το Πάνορμο είναι ένα παραθαλάσσιο γραφικό χωριό και βρίσκεται στο κέντρο του βόρειου οδικού άξονα, 22 χιλιόμετρα Ανατολικά από το Ρέθυμνο και 55 δυτικά απο το Ηράκλειο έχοντας περίπου 400 μόνιμους κατοίκους.

Στο χωριό και την ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλά αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείτε. Ένα από τα σημαντικότερα είναι η παλαιοχριστιανική Βασιλική της Αγίας Σοφίας.

Κτίσμα της πρώιμης χριστιανικής εποχής (5ος αιώνας), ανασκάφηκε το 1948 και είναι η μεγαλύτερη παλαιοχριστιανική βασιλική της Κρήτης.

Οι λάτρεις του φυσικού τοπίου θα θαυμάσουν τις εκβολές του Γεροποτάμου που σχηματίζουν μια όμορφη λιμνούλα και μια θαυμάσια γραφική παραλία ακριβώς κάτω από την γέφυρα της Εθνικής Οδού.

Στο ακρωτήρι Χονδροκάβος 800 μέτρα περίπου απο το χωριό, υπάρχει ένας φάρος, απ’ όπου μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει την όμορφη θέα της στεριάς και της θάλασσας.

Το ηλιοβασίλεμα απο το σημείο αυτό είναι μοναδικό, ίσως ωραιότερο απο αυτό της Οίας στη Σαντορίνη

Η Σελίδα στο facebook Greece 360 που δημιουργός της είναι ο καλός μας φίλος Jimmy Parasyris που μένει μόνιμα στον Καναδά,έχει επιμεληθεί πολύ ωραία βίντεο και φωτογραφίες από την Κρήτη καθώς και διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Απολαύστε το όμορφο Πάνορμο Ρεθύμνου από βίντεο-drone από τη σελίδα στο FB  Greece360

Από τα πιο ωραία χωριά της Κρήτης. Το Πανορμο βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού στον νόμο Ρεθύμνης 
22 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου προς το Ηράκλειο. 
Μία επίσκεψη θα σας πείσει.

Από τα πιο ωραια χωριά της Κρήτης. Το πανορμο βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού στον νόμο Ρεθύμνης 22 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου προς το Ηράκλειο. Μία επίσκεψη θα σας πείσει. #πανορμο #κρητη #bestvacations #greece

Posted by Greece 360 on Monday, July 2, 2018

Φέτος το καλοκαίρι αν έχετε την τύχη να επισκεφτείτε την Κρήτη πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε το πιο όμορφο ψαροχώρι του νησιού για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα απολαύστε το βίντεο

Posted by Greece 360 on Monday, March 12, 2018