Δείτε την Άσπα Τσίνα 17 χρόνια μετά το Fame Story!

Η Ασπα Τσίνα, 17 χρόνια μετά το Fame Story, επιστρέφει με νέο τραγούδι αλλά τελείως διαφορετική εμφάνιση!

Μάλλον την θυμάστε κάπως έτσι:   

Σωστά;

 

Το βίντεο με το ειρωνικό βλέμμα της είναι πλέον κλασσικό!

Αρκετά χρόνια μετά το επίμαχο ριάλιτι μουσικής και πολλά σκαμπανεβάσματα στην προσωπική και καλλιτεχνική της πορεία φαίνεται να έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της!

Η νέα εμφάνιση

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μάλιστα η Άσπα Τσίνα μίλησε για την καλλιτεχνική της επιστροφή.

Η επιστροφή στα καλλιτεχνικά δρώμενα

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω με τον Φοίβο. Η ζωή είναι ανατρεπτική και αυτή είναι η μαγεία της. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους. Θα ήταν προβληματικό. Εμένα θα με προβλημάτιζε. Έπρεπε να φύγω από την Αθήνα. Δε μετανιώνω που έκανα τον γιο μου και τον μεγάλωνα μόνη μου για 10 χρόνια. Τώρα είναι 11 ετών ο γιος μου. Στο Fame Story ήμουν 25 ετών, τώρα είμαι 42 ετών. Είμαστε στενοί φίλοι με το Νότη Χριστοδούλου, έχουμε επικοινωνία και με τον Νίνο», είπε η Άσπα Τσίνα.

Η απομόνωση

«Εγώ το bullying το υπέστη για αρκετό καιρό μην σου πω για χρόνια… Καμιά φορά οδηγήσε στην αυτοαπομόνωση για να αποφύγεις τους κραδασμούς  μέσα σου από το bullying που δέχεσαι! Φεύγω, γυρίζω στην βάση μου, είχα ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια. Εξαφανίστηκα γιατί δεν μπορούσαν να ισορροπήσω μέσα μου, έρχεται ο γιος μου μετά από μερικά χρόνια…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα.

Η τηλεοπτική επιστροφή

«Έκανα γυρίσματα για το πρώτο επεισόδιο στο Room Service Please, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία… Αλλά τελικά δεν το είδαμε το επεισόδιο, δεν πληρώθηκα από το σήριαλ γιατί καταρχάς δεν ζήτησα λεφτά για να παίξω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα.

Να υπενθυμίσουμε, πως η τηλεοπτική σειρά “Room Service Please” δεν θα προβληθεί τελικά στην τηλεόραση, καθώς ματαιώθηκε οριστικά από το πρόγραμμα του σταθμού που θα προβαλλόταν, οπότε το επίμαχο επεισόδιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.