Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω των ισχυρών ανέμων

Προσοχή! Δεν εκτελούνται δρομολόγια από Πειραιά προς και από Κρήτη. Το ίδιο ισχύει και για τα δρομολόγια από Ραφήνα και Λαύριο, ενώ τα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού εκτελούνται μόνο με συμβατικά πλοία. Επίσης δεν εκτελούνται δρομολόγια από Αγία Μαρίνα για Νέα Στείρα, από Καβάλα για Θάσο, από Ηγουμενίτσα για Κέρκυρα, από Πάτρα για Κεφαλονία, από Κυλλήνη για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Ωστόσο, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν απόψε από την Κρήτη για τον Πειραιά θα πρέπει ννα επιβιβαστούν κανονικά στο πλοίο, καθώς το πλοίο θα αναχωρήσει μόλις ο καιρός βελτιωθεί και υπάρξει άρση του απαγορευτικού.

Αυτό ισχύει τόσο για το Blue Galaxy και το Ελευθέριος Βενιζέλος της ANEK LINES, καθώς όσο και το Knossos Palace των Minoan Lines, το οποίο ξεκίνησε στις 4:00 το απόγευμα το δρομολόγιο από Χανιά για Πειραιά με ενδιάμεσο σταθμό το Ηράκλειο. Το πλοίο θα παραμείνει δεμένο εκεί μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αργά το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενδεχομένως μεταβολή του απαγορευτικού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις ναυτιλιακές εταιρείες.