«Δεν αισθάνομαι ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα»

Σε μια συνέντευξη για την θετική εικόνα του σώματος, ο βραβευμένος τραγουδιστής Σαμ Σμίθ, έκανε εκπληκτικές αποκαλύψεις. Σε ένα συνέντευξη του, που έδωσε στην ηθοποιό Τζαμίλα Τζαμίλ κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της εκπομπής «I Weigh Interviews» είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαι άνδρας ή γυναίκα. Νομίζω ότι επιπλέω κάπου ενδιάμεσα ».

Η συνέντευξη έφερε στο φως μεγάλα μυστικά του 26χρονου τραγουδιστή της οσκαρικής επιτυχίας « Writing’s on the Wall »που αποκάλυψε πως έχει προβεί σεθεραπείες λιποαναρρόφησης στην πρώιμη εφηβεία του.

Ο Σμιθ εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται στο Instagram της Τζάμιλ, σημειώνοντας: «Είμαι πάντα πολύ ελεύθερος όσον αφορά τη σκέψη για τη σεξουαλικότητα, γι ‘αυτό προσπαθώ να αλλάξω και τις σκέψεις μου για το φύλο». αναγνωρίζοντας ως genderqueer, δηλώνοντας ότι «Μη-δυαδικό / genderqueer είναι ότι δεν ταυτίζετε σε ένα φύλο. Είναι ένα μείγμα από διαφορετικά πράγματα. Είστε η δική σας ειδική δημιουργία. Και ενώ τα άτομα που αναγνωρίζουν ως μη δυαδικά μπορούν μερικές φορές να προτιμούν την αντωνυμία «αυτοί» αντί του «αυτός» ή «αυτής», ο Σμιθ τόνισε ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ανδρικές αντωνυμίες προς το παρόν.

«Κάποτε αναρωτήθηκα, θέλω να κάνω αλλαγή φύλου; Είναι κάτι που εξακολουθώ να σκέφτομαι: «Θέλω;» Δεν νομίζω πως θέλω, » εκμυστηρεύτηκε ο Σμιθ στην Τζαμίλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Όταν είδα τη λέξη non-binary, genderqueer, διάβασα για αυτό και άκουσα αυτούς τους ανθρώπους να μιλάνε, ήμουν σαν,« Ναι, αυτό είμαι εγώ.» Ο Σμιθ αποκάλυψε επίσης για την μάχη του με τα κιλά και την εικόνα που είχε για το σώμα του από νεαρή ηλικία, συμπεριλαμβανομένου ότι είχε επιπλέον οιστρογόνα οδήγησε στην ανάπτυξη του στήθους του και στη συνέχεια δέχτηκε ανελέητο bullying από τους συμμαθητές του. Ακόμα όταν συμφώνησε να υποβληθεί σε θεραπείες λιποαναρρόφησης σε ηλικία 12 ετών για να μειώσει το βάρος στο στήθος του, παρόλα αυτά, είπε: «Νομίζω ότι έβαλα το βάρος πίσω σε δύο εβδομάδες γιατί δεν είχα καταλάβει τη σχέση μου με τα τρόφιμα, οπότε δεν άλλαξε τίποτα».

«Κάποιοι μπορεί να το πάρουν σαν ναρκισσισμό, αλλά αν ξέρατε πόσο θάρρος χρειάστηκε για να γίνει αυτό και το ψυχικό τραύμα που έχω βιώσει ως παιδί δεν θα σκεφτόσασταν αυτά τα πράγματα», έγραψε στην ανάρτηση του στο Instagram. «Θα είμαι πάντα σε πόλεμο με τον αναθεματισμένο καθρέφτη, αλλά αυτό η φωτογραφία και αυτή τη μέρα ήταν ένα βήμα στην σωστή κατεύθυνση.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.