Δεν έπεισε ο Καλαϊτζίδης για την υπόθεση της αναμέτρησης ΟΦΗ – Αιγινιακού.

Περασμένες 23:00 και συνεχίζεται ακόμα, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων, η ακροαματική διαδικασία του δικαστικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας, για την υπόθεση της αναμέτρησης ΟΦΗ – Αιγινιακού.

Αφού, νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προπονητή στον Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Θυμίζουμε πως από καταγγελίες του το 2018, για χειραγωγημένο αγώνα με σκοπό τα κέρδη από στοιχηματισμό, «ανοίχτηκε φάκελος» από το ερευνητικό τμήμα.

Ο 62χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε αυτά που είχε πει στην κατάθεσή του στη δικαιοσύνη.

Βάση των ίδιων πηγών, πάντως, δεν έπεισε με τα λεγόμενα αλλά και τη συμπεριφορά του.

Ουσιαστικά δεν απάντησε αν είναι συμπτωματική η χρονική συγκυρία να προηγηθεί η ήττα από τον Αιγινιακό και να ακολουθήσουν οι καταγγελίες.

Χαρακτηριστική, επίσης, είναι η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για πιο λόγο καθυστέρησε να καταγγείλει όσα ισχυρίστηκε πως αποκάλυψε για το καλό του ποδοσφαίρου.

«Είναι δικαίωμά μου να κρίνω πότε θα μιλήσω. Έτσι μου άρεσε» ήταν κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσε στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Την ίδια απάντηση έλαβαν οι ερωτώμενοι, όταν του ζήτησαν να αιτιολογήσει γιατί κατήγγειλε το 2015 όσα ισχυρίστηκε πως έγιναν στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ολυμπιακό το 2012. Καταγγελίες οι οποίες, θυμίζουμε πως η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν τεκμηριώνονται.

iapopsi.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.