Όλα τα Νέα

«Δεν φοβόμαστε τίποτα, θέλουμε τους τρεις βαθμούς»

198

Το σύνθημα της νίκης ενόψει της αυριανής μεγάλης μάχης με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έδωσε ο Αλεξί Ρομαό! Ο Αφρικανός μέσος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι στόχος του Θρύλου στην αυριανή αναμέτρηση με τους Πορτογάλους είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι για μια ακόμα φορά θα βρίσκονται στο πλευρό των παικτών και θα τους βοηθήσουν σε ένα ακόμα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα: «Είναι αλήθεια ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Σπόρτινγκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ο προπονητής μάς έχει δώσει τις κατάλληλες οδηγίες».

Για το αν υπάρχει κάτι που φοβάται στην Σπόρτινγκ: «Δεν υπάρχει κάτι που να φοβόμαστε. Παίζουμε στην έδρα μας και ξέρουμε ότι όλοι θα είναι στο πλευρό μας και θα μας βοηθήσουν. Είναι ένα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και τους περιμένουμε όλους να είναι στο πλευρό μας».

Για το γεγονός ότι πλέον αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός: «Η φυσική μου θέση είναι αμυντικός μέσος. Από τη στιγμή που χρειάζεται να παίξω ως κεντρικός αμυντικός, είμαι πανέτοιμος να παίξω και εκεί».

Για το αν κάτι βραδιές σαν την αυριανή είναι ο λόγος που ήρθε στον Ολυμπιακό: «Ναι είναι αλήθεια. Ηρθα εδώ για να πάρω μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρσι στο Europa League και φέτος στο Champions League. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό».