Δεν βρέθηκε λύση μεταξύ Βασιλειάδη και διαφωνούντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την αναδιάρθρωση

Έντονες διαφωνίες για την αναδιάρθρωση και άγνωστο τι θα συμβεί την ώρα της ψήφισης της επίμαχης τροπολογίας στη Βουλή

Έντεκα συνολικά διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ποδοσφαιρική αναδιάρθρωση συναντήθηκαν την Τρίτη (16/4) στη ΓΓΑ με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Το κλίμα ήταν  ηλεκτρισμένο και οι βουλευτές από περιοχές, που αδικούνται από την τροποποίηση του ποδοσφαιρικού χάρτη όπως Κρήτη, Καβάλα, Μαγνησία – ειδικά με τους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής , ζήτησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού να μην κατεβάσει την επίμαχη τροπολογία.

Κι αυτό, καθώς οι βουλευτές πρότειναν η αναδιάρθρωση να πάρει αναβολή για ένα χρόνο, ώστε να προετοιμαστεί πιο σωστά και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του υπάρχοντος σχεδίου.

Ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ, ωστόσο, δεν άλλαξε στάση με συνέπεια να μην βρεθεί συναινετική λύση.

Αυτό σημαίνει ότι οι διαφωνούντες παρέμειναν αντίθετοι στην αναδιάρθρωση με εξαίρεση τον Πέτρο Κωνσταντινέα (Μεσσηνίας), που εν τέλει πείσθηκε και τάχθηκε υπέρ της άποψης Βασιλειάδη.

Πρακτικά, όμως, το πρόβλημα παραμένει και είναι άγνωστο πόσοι από τους υπόλοιπους είναι διατεθειμένοι για να το πάνε μέχρι τέρμα κάνοντας αντάρτικο (ανάμεσα τους είναι και οι Αλέξανδρος Μιχαήλ Μεϊκόπουλος και Ιωάννης Μιχελογιαννάκης).

Κοινώς, να μην ψηφίσουν την επίμαχη τροπολογία, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση η αναδιάρθρωση θα μπλοκαριστεί εκ των έσω του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή!

Πριν, όμως, τα πράγματα φτάσουν εκεί η υπόθεση θα πάει στον ίδιο τον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι αυτός, που θα πάρει την τελική απόφαση – ευθύνη για το τι θα συμβεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.