Διαιτητικό Δικαστήριο: «Πράσινο φως» στον Αρη για τον Ντουρμισάι

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι ξανά παίκτης του Αρη και βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας Μίχαελ Ένινγκ. Ετσι, με δεδομένη την απουσία του Ιντέγε, λόγω τραυματισμού, θέτει υποψηφιότητα ακόμη και για την εντεκάδα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του Αρη με την οποία ζητούσαν την ακύρωση της απόφασης ανάκλησης του δελτίου του από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών.
Μια απόφαση που νομικοί κύκλοι ερμηνεύουν πως αποτελεί ένα σημαντικό “όπλο” σε ό,τι αφορά την προσπάθεια άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών από τη ΦΙΦΑ, αφού δείχνει πως η ΕΠΟ αποδέχεται ότι η νέα ΠΑΕ Άρης αποτελεί διαφορετικό νομικό πρόσωπο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
“Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.
Δυστυχώς, όμως, οι αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρουμε, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον Άρη.
Επόμενος στόχος μας είναι η οριστική άρση του «ban» της FIFA για το όποιο συνεχίζονται οι πολυεπίπεδες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά ο κόσμος να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ Άρης έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό για να απαλλαγεί ο Σύλλογος άπαξ δια παντός από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.