Διανομή Ειδών Παντοπωλείου στο Δήμο Μυλοποτάμου

O Δήμος Μυλοποτάμου (Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας) ενημερώνει τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι από την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 έως και την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Διανομή Ειδών Παντοπωλείου (φακές, ζυμαρικά, ζάχαρη, ρύζι, αλεύρι, γάλα, φασόλια) στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου και του Κέντρου Κοινότητας λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προϋποθέσεις λόγω των συνθηκών.

Οι δικαιούχοι κατόπιν ατομικής ειδοποίησης με SMS θα προσέλθουν τμηματικά στο σημείο διανομής πρωινές ώρες (09:00-14:00), ενώ θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα μόνο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο, χωρίς να είναι απαραίτητο να βεβαιώνεται το γνήσιο της υπογραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία (τηλ. 2834023144) και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου (τηλ. 2834020419).