Όλα τα Νέα

Διανομή προϊόντων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Γόρτυνα

195
Ο Δήμος Γόρτυνας, πραγματοποιεί την 9η διανομή αγαθών στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική ή και Βασική Υλική Συνδρομή», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν αφορούν είδη παντοπωλείου (γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη και αλεύρι) και είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σαμπουάν, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σερβιέτες, πάνες ακράτειας, σφουγγαρίστρες/σκούπες, βρεφικές πάνες, φυσικό σαπούνι).

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ – ΚΕΑ θα ειδοποιηθούν με τηλέφωνο ή SMS για να προσέλθουν στο σημείο διανομής. Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του Βιβλιάριο Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ, καθώς και Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.

Η διανομή θα γίνει:

Στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίων Δέκα (υπόγειο), πληροφορίες στο 2892340306
Στο Δημοτικό Κατάστημα Ασημίου, πληροφορίες στο 2893340208
Στο ΚΑΠΗ Γέργερης, πληροφορίες στο 2894340324.
Στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίας Βαρβάρας, πληροφορίες στο 2894340025