Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου εισήχθη σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, καθώς παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Γιώργου Χαλκιαδάκη στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA o Aρχιεπίσκοπος προσήλθε στα ΤΕΠ του νοσοκομείου με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια.

«Στα ΤΕΠ αντιμετωπίστηκε μη επεμβατικά αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα αυτής της αντιμετώπισης δεν ήταν ικανοποιητικό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διασωληνώθηκε», ανέφερε ο κ. Χαλκιαδάκης.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ συμπλήρωσε: «Η κατάσταση του μετά τη διασωλήνωση είναι σταθερή, είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου είναι ικανοποιητική και αυτό μας δίνει αισιοδοξία.»

«Το γεγονός ότι όταν μπήκε στον αναπνευστήρα αντέδρασε θετικά είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι, δεν παύει όμως η κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερά κρίσιμη», κατέληξε ο κ. Χαλκιαδάκης.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος , διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στις 9:20π.μ, με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Αρχικά, αντιμετωπίστηκε με μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό , χωρίς όμως ανταπόκριση και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, όπου και διασωληνώθηκε.

Η αναπνευστική του διαταραχή ελέγχεται και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Το πρώτο Covid test που πραγματοποιήθηκε είναι αρνητικό».https://creta24.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.