Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Δικαίωση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη για την υπόθεση κλοπής του τραγουδιού "Απομακρυνθήκαμε" από τον Σπύρο Μαγδάλη.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε τη δικαίωση της οικογένειας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη για την υπόθεση της υφαρπαγής του τραγουδιού του με τίτλο “Απομακρυνθήκαμε”, από τον τραγουδιστή Σπύρο Μαγδάλη.

Συγκεκριμένα ο Σ. Μαγδάλης με το ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου ερμήνευε και παρουσίαζε το κομμάτι σαν δικό του από τον Ιανουάριο του 2019.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στράφηκε λοιπόν εναντίον του. Ο Σ. Μακρής με τη σειρά του απάντησε ισχυριζόμενος ότι το τραγούδι είναι δικό του και μάλιστα ζήτησε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελίδη.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση απαγορεύτηκε στον Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί / εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο το τραγούδι “Απομακρυνθήκαμε”, ενώ απορρίφθηκε η αίτηση του Μακρή για ασφαλιστικά μέτρα.

Παράλληλα ο ίδιος ο Σπύρος Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του.