Δικό του κάνει τον Αποστολόπουλο ο Ολυμπιακός

Δικό του κάνει ο Ολυμπιακός τον ταλαντούχο Απόστολο Αποστολόπουλο από τον Πανσερραικό

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.Ο 17χρονος αριστερός μπακ έχει κερδίσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του Πανσερραϊκού και πραγματοποίησε  εξαιρετικές εμφανίσεις με τα λιοντάρια στη Γ’ Εθνική.

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος είναι ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής, που φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Στις 2 Οκτωβρίου 2019, ο Απόστολος Αποστολόπουλος έγινε ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής, που σε ηλικία 15 χρονών, 9 μηνών και 20 ημερών φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Απόστολος από την 1η Δημοτικού εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού. Άλλωστε ο πατέρας του, Τάσος Αποστολόπουλος ήταν προπονητής στις ακαδημίες των «λιονταριών» και στη συνέχεια για πέντε χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού.

Τον Φεβρουάριο πήγε στην Ολλανδία για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να  μεταγραφεί στη Βίλεμ κάτι που δεν προχώρησε και λόγο κορονοιού,που ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δύνατα στο παιχνίδι και με συνοπτικές διαδικασίες τον έκανε δικό του.

Για τον 17χρονο περσι είχε ενδιαφερθεί ο Ο.Φ.Η. ενώ το τελευταίο διάστημα τον έιχαν πλησίασει και ο ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και ΠΑΟ.

Σε κάποιο αφιέρωμα που του έγινε πριν λίγο καιρό τον παρουσίαζουν τον νέο Τσιμίκα,που θα συμφωνήσουμε σε αυτό,και μπροστά του έχει μια λαμπρή και ένδοξη καριέρα,αλλά με σκληρή δουλειά.