Όλα τα Νέα

Δίκτυο Εθελοντών Οφητζίδων:Δηλωνουν ΠΑΡΩΝ οπότε τους ζητηθεί η βοήθεια τους.

127

Oι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ο.Φ.Η. με ανακοίνωση τους πριν λίγες ημέρες ενημέρωσαν για το δίκτυο εθελοντών Οφητζίδων που δημιούργησαν ένα δίκτυο από άκρη σε άκρη του νησιού.

Όπως είχαν ενημερώσει πριν λιγές μέρες με ανακοίνωση τους,σύσσωμη,οι σύνδεσμοι του Ο.Φ.Η.,δημιούργησαν μέσα σε λίγο χρόνο ένα δίκτυο εθελοντών,και προσφέρουν σε συνανθρώπους μας αυτές τις δύσκολες μέρες που έχει ανάγκη ο τόπος,σε ότιδήποτε τους ζητηθεί και μπορούν να προσφέρουν από άκρη σε άκρη του νησιού της Κρήτης.
Με σημερινή τους ανακοίνωση ενημρώνουν το Παγκρήτιο Δίκτυο Αλληλεγγύης της θύρας 4 ξεκίνησε να λειτουργεί,και εύχονται Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με υγεία, αγάπη στα σπιτικά σας και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο σας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει 
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..
Με μεγάλη χαρά κατά αρχήν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Παγκρήτιο Δίκτυο Αλληλεγγύης της θύρας 4 ξεκίνησε να λειτουργεί.
Με μεγάλη μας λύπη όμως δυστηχως και με ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ να συμβαίνει όλο αυτό εν έτη 2020…Υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται τα αυτονόητα,αυτό κι αν είναι πανδημία.
Όπως και να έχει οι οπαδοί μας δηλωνουν ΠΑΡΩΝ οπότε τους ζητηθεί η βοήθεια τους.
Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με υγεία, αγάπη στα σπιτικά σας και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο σας.
Θύρα 4 Κρήτης