Δημ. Βαονάκης: Η Αριστερά που Κυβερνά με Δεξιούς Ψάλτες

Ο Δημήτρης Βαονάκης, Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου με το Κίνημα Αλλαγής, μίλησε στα Παραπολιτικά Κρήτης για τους λόγους που πιστεύει στο ΚΙΝΑΛ και τον “αλαζονικό και διχαστικό λόγο των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

“Στη σημερινή συγκυρία πρέπει ν’ ακουστεί μια νηφάλια , υπεύθυνη, σοβαρή φωνή με πολιτικά επιχειρήματα και όχι το διχαστικό λόγο που αρθρώνουν οι δύο μονομάχοι.

Πρέπει να ακουστεί μια πρόταση συναίνεσης και συνεννόησης ώστε να βγει η χώρα στο ξέφωτο και να εξουδετερωθεί το δίκτυο του διχασμού,να ειπωθεί όλη η αλήθεια στον Ελληνικό λαό.

Η ύπαρξη του Κινήματος Αλλαγής είναι αναγκαία για να διαδραματίσει μετεκλογικά τον ρόλο του προοδευτικού σηματοδότη και να αναγκάσει τις δυνάμεις του αλαζονικού και διχαστικού λόγου (ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ) να συρθούν στον δρόμο της πολιτικής λογικής.

Επισημαίνουμε τις κραυγές που εκστομίζουν οι δύο μονομάχοι και δεν αποδεχόμαστε ρόλο συμπληρώματος .

Φιλοδοξούμε απέναντι σ αυτό το κυνικό δίπολο να αντιπαραθέσουμε τις αξίες αυτής της παράταξης με όπλο την άμεση επικοινωνία με τον πολίτη και να αποφύγουμε την στείρα  αυτή αντιπαράθεση με ένα προοδευτικό λόγο που θα λέει όχι στην κοινωνική και πολιτική συντήρηση.

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Δικό μας καθήκον είναι η επαναφορά στο πολιτικό προσκήνιο του απογοητευμένου και απατημένου πολίτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ , η αριστερά του δήθεν έγινε στήριγμα του χθες , λάτρης της ισοπέδωσης , διώκτης της προόδου , συνοδοιπόρο της συντήρησης .

Η << αριστερά >> που κυβερνά με δεξιούς ψάλτες και υποστυλώματα κενού πολιτικού λόγου ,ένα σκοπό επιδιώκει ,την διατήρηση της εξουσίας όσο μακρύτερα μπορεί .

Η μόνη δύναμη που μπορεί να κινήσει τα νήματα για να βγούμε από την στασιμότητα , που μπορεί να σηματοδοτήσει την έξοδο από την κρίση , που μπορεί να δώσει προοδευτική κατεύθυνση είναι το Κίνημα Αλλαγής”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.