Όλα τα Νέα

Δημήτρης Χριστόφιας: Με τιμές εν ενεργεία Προέδρου η κηδεία

190

Με τιμές εν ενεργεία Προέδρου της Δημοκρατίας θα τελεστεί η κηδεία του τέως Προέδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ενώ η ημέρα της κηδείας του, η ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου, κηρύσσεται ως δημόσια αργία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί από Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, ενώ από τις εννέα το πρωί της Τρίτης μέχρι τις τρεις το απόγευμα, η σορός του Δημήτρη Χριστόφια θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία. Η ταφή θα γίνει στη συνέχεια στο κοιμητήριο της Μακεδονίτισσας.

Την εξόδιο ακολουθία, όπως αναφέρει το reporter.com.cy, θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κύκκου Νικηφόρος. Επικήδειο εκ μέρους του Λαϊκού Κινήματος θα εκφωνήσει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ για να αποδώσει τιμές στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για χρόνια Γενικό Γραμματέα του κόμματος.

ΑΚΕΛ

@AKEL1926

Το Πολιτικό Γραφείο της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ συνεδριάζει αυτή τη στιγμή για να αποδώσει τιμές στον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και για χρόνια Γενικό Γραμματέα του Κόμματος Δημήτρη Χριστόφια.

See ΑΚΕΛ’s other Tweets