Δήμος Μαλεβιζίου: Ο Γιώργος Αδαμάκης και ο Γιώργος Καλησπεράκης υποψήφιοι με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα δραστήριος, εργατικός και αποτελεσματικός υποψήφιος, συνεχίζει να ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Αδαμάκη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σάρχου, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Αδαμάκης είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς Προέδρους των οικισμών του Δήμου Μαλεβιζίου. Διακρίνεται για το ήθος, την εργατικότητα και την ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Εργάζεται με μεθοδικότητα και δυναμισμό για την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του και έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα στο ενεργητικό του.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογος συμπολίτης μας, ένας δραστήριος και δυναμικός συνεργάτης μου, Γιώργος Αδαμάκης, συνεχίζει να ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Είναι ένας άκρως επιτυχημένος Πρόεδρος, που με την εντατική και καθημερινή παρουσία του στα κοινά, έχει αποδείξει πολλές φορές τις ικανότητές του. Μαζί και με τον Γιώργο, συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα, την εξαιρετικά δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα απαραίτητη προσπάθεια για να πάμε το Μαλεβίζι μπροστά. Πάντοτε με τον απόλυτο σεβασμό στον πολίτη, με αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιώργο Αδαμάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Ένας ακόμα νέος και ιδιαίτερα αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Καλησπεράκη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τ.Ε, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Καλησπεράκης είναι ένας αγαπητός και ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος. Ασχολείται παράλληλα και με τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής, έχει προσφέρει στον τόπο από θέσεις ευθύνης και έχει τις δυνατότητες αλλά και τη διάθεση να συμβάλει και με τις δικές του δυνάμεις στην αναπτυξιακή πορεία του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Υποδεχόμαστε με χαρά έναν ακόμα νέο συμπολίτη μας, τον Γιώργο Καλησπεράκη, που με την υποψηφιότητά του ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Έναν άνθρωπο δυναμικό, δραστήριο και με όρεξη προσφοράς, αποδεδειγμένες ικανότητες και κοινωνικές ευαισθησίες. Μαζί και με τον Γιώργο, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε ακατάπαυστα την υλοποίηση του οραματικού μας προγράμματος για το Μαλεβίζι. Με σεβασμό και επίκεντρο τον άνθρωπο, με εμπειρία και αποφασιστικότητα, με αξιοπιστία και συνέπεια. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιώργο Καλησπεράκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.