Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου: Ψήφισμα Συμπαράστασης στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Μετά από αίτημα του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, ορθοπεδικού, Γιάννη Γαϊτάνη το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε και εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης στην ΠΑΕ ΟΦΗ για την άδικη τιμωρία της ομάδας της Κρήτης.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

Μετά την πρωτοδίκη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ για υποβιβασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ και -6 βαθμούς την επόμενη αγωνιστική χρονιά, θα θέλαμε να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας ως προς την απόφαση και την συμπαράστασή μας στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οπωσδήποτε σαν δημοτικό συμβούλιο είμαστε κατά των χειραγωγημένων αγώνων και επιθυμούμε την τιμωρία των φυσικών προσώπων που εμπλέκονται με τέτοιες πράξεις.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ από τον Οκτώβριο 2018 με την σημερινή διοίκηση έχει αλλάξει σελίδα, έχει αποδείξει σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ότι σέβεται τους αθλητικούς νόμους και οδεύει με διαφορετικό τρόπο σκέψης και νοοτροπίας και βαδίζει σε καθαρά υγιή αθλητικά πρότυπα. Η προσπάθεια που γίνεται πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση και πρέπει όλοι μαζί να συνδράμουμε για να ολοκληρωθεί το έργο της.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου στηρίζει την όλη αυτή προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ, μιας ομάδας που εκπροσωπεί ολόκληρη την Κρήτη και όχι έναν νομό και με το εν λόγο ψήφισμα συμπαραστέκεται στον αγώνα δικαίωσης της ομάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.