Η Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλευρό του Παναγιώτη Σημανδηράκη (φωτο)

Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τον δήμαρχο Χανίων, γιατί μπορεί η προεργασία για την προγραμματική σύμβαση για την μελέτη των Νεωρίων να είχε γίνει από τον προηγούμενο δήμαρχο, αλλά στη σύμβαση η υπογραφή που μπήκε ήταν του νυν δημάρχου.

Λογικό και επόμενο λοιπόν στην μεγάλη αυτή στιγμή – ειδικά μετά τα δημοσιεύματα για την μεταξύ τους σχέση – να παραστεί στην τελετή και η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Τελείως διακριτικά μακριά από τις πρώτες καρέκλες όπου κάθονταν οι άλλοι βουλευτές και επίσημοι, η κυρία Μιχαηλίδου παρακολούθησε όλη την τελετή.

Βέβαια το βράδυ, στο δείπνο που παρέθεσε ο Δήμαρχος στην ψαροταβέρνα «Αποστόλης» στο ενετικό λιμάνι, ήταν στο πλευρό του Παναγιώτη Σημανδηράκη στο τραπέζι, καθήμενη εξ αριστερών του Δημάρχου, ενώ εκ δεξιών ήταν η υπουργός κα Λίνα Μενδώνη και στο ίδιο τραπέζι ο υφυπουργός παιδείας Βασίλης Διγαλάκης, ο βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης και η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του ΥΠΠΟ Άννα Παναγιωταρέα.

Πάντως η υφυπουργός εργασίας μπορεί να παρέστη στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για τα Νεώρια, αλλά εντύπωση προκάλεσε η απουσία τουλάχιστον των επικεφαλής από τις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Όπως αίσθηση προκάλεσε και το ότι ο κ. Σημανδηράκης δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο ότι η όλη δουλειά είχε προετοιμαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Και μόνο ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Διαμαντόπουλος μίλησε για την καλή συνεργασία που είχαν με τον Τάσο Βάμβουκα για το θέμα.

flashnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.