Όλα τα Νέα

Δυο Βραζιλιάνοι κοντά στην Επισκοπή

332

Στο στόχαστρο της Επισκοπής δυο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές

Πρόκειται για δυο Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, και συγκεκριμένα  τον 30χρονο Hegon Henrique Martins de Andrade και τον 29χρονο Ricardo Silva de Almeida-Ricardinho.

Ο Martins de Andrade αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει αγωνιστεί στην Super League με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλων Σμύρνης.Στον Αστέρα Τρίπολης αγωνίστηκε τη διετία 2011-13 και το 2014 στον Απόλλων Σμύρνης έχοντας 29 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League,και 10 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ρικαρντίνιο αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή αλλά τόσο ως και αριστερό χαφ,έχοντας πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες της Σερβίας,Βραζιλίας Ταιλάνδης,Βολιβίας.

Δυο σημαντικές προσθήκες για την Επισκοπή,όπου θα βοηθήσουν τα μέγιστα στον δεύτερο δύσκολο γύρο του πρωταθλήματος,και βέβαια αναμένονται και η επίσημες ανακοινώσεις.Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι σε αναζήτηση τερματοφύλακα,καθώς και 1-2 ποδοσφαιριστών ακόμα.

Αναλυτικά τα βιογραφικά των δυο ποδοσφαιριστών.

Hegon Henrique Martins de Andrade

Hμ.Γεν.6-5-1988 Βραζιλία

Μέσος – Aριστερό και Δεξί Χαφ

Έχει αγωνιστεί από το 2011-2013 στον Αστέρα Τρίπολης στη Super League,καθώς το  2013 μετακόμισε στον Απόλλων Σμύρνης.

Στο πρωτάθλημα της Super League έχει 29 συμμετοχές πετυχαίνοντας 1 τέρμα,και στο κύπελλο Ελλάδος 10 συμμετοχές.

Άλλες ομάδες που έχει αγωνιστεί στην Βραζιλία σε Avai,Guarani,Criciuma,Camboriu,στη Μεξικάνικη Cimarrones, τελευταίος σταθμός του ήταν η Σερβική Τζαγκοντίνα που αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία Σερβίας.

Ricardo Silva de Almeida-Ricardinho

Hμ.Γεν.2-6-1989 Βραζιλία

Μέσος-Αριστερό χαφ

Ο Ρικαρντίνιο όπως τον αποκαλούν γεννήθηκε στις 2 Ιουνιου 1989 στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας.Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Βραζιλία  στην Κ-20 της Κορίνθιανς ,ακόμα αγωνίστηκε στην Roma pr,το 2013 μετακόμισε στην Σερβική Borak Cacak και στη Slompoda Uzice.

Το 2015 μεταγράφηκε στην Stade Tunisien που αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία Τυνησίας.Επέστρεψε στη Βραζιλία και αγωνίστηκε σε Tigras και Queimandos.

To 2016 αγωνίστηκε στην Γκουαμπίρα στην Α΄Κατηγορία Βολιβίας, και το 2016 σε Real Esteli kai Managua Α΄Κατηγορίας Νικαράγουας.

Το 2017 αγωνίστηκε στην Ινδονησία και συγκεκριμένα στην Persipura Jayapura,το 2018 στην Trang Α΄Κατηγορίας Ταυλάνδης.