Δυσαρέσκεια στην Επισκοπή για την κλήρωση των Play-off

Η κλήρωση για τα play off πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  στα γραφεία της ΕΠΟ

Οι αγώνες που θα ξεκινήσουν την μεθεπόμενη Κυριακή (23/2) θα φέρουν την Επισκοπή  αντιμέτωπη με τον Ηρόδοτο εντός έδρας (ΔΑΚ Γάλλου). Ακολούθως -προκαλεί εντύπωση- θα δώσει τρεις αγώνες εκτός έδρας απέναντι σε Πανακρωτηριακό, Γιούχτα και Ηρόδοτο.

Την 5η αγωνιστική θα παίξει με τον Πανακρωτηριακό (εντός) και θα κλείσει τον κύκλο των play off ξανά εντός έδρας με τον Γιούχτα στις 29 Μαρτίου.

Για την κλήρωση μίλησαν τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης όσο και ο προπονητής  κ. Γιάσμινκο Βέλιτς…

Μ. Νικολιδάκης: «Αλήθεια είναι πως μας έκανε εντύπωση αυτοί οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες εκτός έδρας που καλούμαστε να δώσουμε. Είμαστε ωστόσο σίγουροι για την ομάδα μας πως θα βαδίσει στους ίδιους δρόμους αγωνιστικής σταθερότητας και θα φτάσουμε στον στόχο μας».

Γ. Βέλιτς: «Δεν υπάρχει πουθενά κλήρωση πλέι οφ με τόσο λίγους αγώνες όπου να κληρώνεται μια ομάδα να δώσει τρία συναπτά ματς εκτός έδρας. Τι μοντέλο κλήρωσης είναι αυτό; Με ποια κριτήρια έγινε η κλήρωση; Αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβη;

Η κλήρωση είναι για να μοιράζει το δίκαιο σε όλους εξ ου και ότι υπάρχουν κλειδάριθμοι γι’ αυτό. Δεν μπορεί καμία κλήρωση να αδικεί καμία ομάδα παράφορα. Κι όμως αυτό συνέβη σε μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.