Ε.Π.Σ.Ρ.:Ανακήρυξε πρωταθλητές σε Α΄και Β΄Κατηγορία-Κληρώνει για την ανάδειξη Κυπελλούχου

Ανακήρυξε πρωταθλητή σε Α΄και Β΄Κατηγορία-Διπλή κλήρωση για την ανάδειξη Κυπελλούχου

Με δελτίο τύπου η Ε.Π.Σ.Ρ. ενημερώνει ότι ανακηρύσσει πρωταθλητή σε Α΄και Β΄Κατηγορία,όπου για την Α΄Κατηγορία πρωταθλητής είναι ο Αστερας Ρεθύμνου,ενώ στην Β΄Κατηγορία πρωταθλητρία είναι η Δόξα Πλατανε.

Για την αναδειξη του Κυπελλούχου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Δευτερα 8/6 που θα γίνουν δυο κληρώσεις.Στην πρώτη κλήρωση,στην κληρωτίδα θα μπούν Αστερας Ρεθύμνου και Επισκοπή,και όποια ομάδα βγει θα ξαναμπει σε κλήρωση μμαζί με τον Τάλω Μελιδονίου για την άναδειξη του Κυπελλούχου Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το δελτίο τυπου αναφερει 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συνεδρίασε την Παρασκευή 22-05-2020 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ΔΣ και έπειτα από το υπ.αριθμ 33/29-04-2020 έγγραφο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ περί οριστικής διακοπής πρωταθλημάτων, ανακηρύσσονται:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ A΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2019-2020 ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (1ος
της βαθμολογίας την στιγμή της διακοπής)
 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2019-2020 η ΑΕ ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕRR(1η της βαθμολογίας την στιγμή της διακοπής).
-. Ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2019-2020 θα αναδειχθεί με κλήρωση μεταξύ των
ομάδων που συνέχιζαν στην διοργάνωση μέχρι την διακοπή, την Δευτέρα 08-06-2020 στις 19.00 στα γραφεία της Ένωσης. Βάσει του εγγράφου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αρχικά θα γίνει κλήρωση μεταξύ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (ζευγάρι ημιτελικού) και εν συνεχεία θα υπάρξει νέα κλήρωση μεταξύ του ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (βρισκόταν ήδη στον τελικό) και της ομάδας που θα προκύψει από την πρώτη κλήρωση.
2. Τα γραφεία της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ όπως και όλες οι υπηρεσίες της Ένωσης μας, θα ανοίξουν την Δευτέρα 01-06-2020. ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε η τοποθέτηση ειδικών προστατευτικών πλεξιγκλάς και η προσέλευση των εκπροσώπων των σωματείων θα γίνεται σύμφωνα με το Υγειονομικό πρωτόκολλο.
3. Στην προσπάθεια ενίσχυσης των σωματείων σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, το ΔΣ ΕΠΣΡ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ, όπως οργανώσει σε συνεργασία με όλα τα μέλη της, ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ, αγοράζοντας ένα βανάκι, το οποίο και θα κληρωθεί το επόμενο διάστημα.
4. Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η δημιουργία επίσημης διαδικτυακής ιστοσελίδας της ΕΠΣ
ΡΕΘΥΜΝΟΥ, η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
5. Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η εκμετάλλευση της πλούσιας σε αθλητικό υλικό, αποθήκης των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ενισχύοντας Ακαδημίες των σωματείων-μελών της σε ρουχισμό και όχι μόνο.
6. Με αρ. πρωτοκόλλου 286 η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ απάντησε στο υπ.αριθμό 9775/2020 της ΕΠΟ, ενημερώνοντας πως στην δύναμη της, υπάρχουν 33 ενεργά σωματεία.
7. Σύσσωμο το Δ.Σ. συγχαίρει τα σωματεία ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΕ ΔΟΞΑ
ΠΛΑΤΑΝΕ για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (8ος Όμιλος), Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΡΕΘΥΜΝΟΥ και Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, αντίστοιχα. Τους εύχεται καλή πορεία την επόμενη
ποδοσφαιρική σεζόν.
8. Παροτρύνουμε τα σωματεία-μέλη μας, όπως επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΓΓΑ:
https :// gga . gov . gr / component / content / article /278 covid /2981 covid 19 sports ,
ώστε να έχουν την απαραίτητη ενημέρωση για την ασφαλή χρήση των αθλητικών χώρων, μετά από την επαναλειτουργία τους.
9. Επιπλέον, καλούμε τα σωματεία-μέλη μας όπως μεριμνήσουν για την προεγγραφή τους στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων» στην ειδική πλατφόρμα που έχει τεθεί σε εφαρμογή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) στον ακόλουθο σύνδεσμοRwww . gga . gov . gr / mitroo
10. Με το υπ. αριθμ. 33/29-04-2020 η ΕΠΟ μας ενημέρωσε πως η Τακτική Γ.Σ. της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30-06-2020 στις 10.00, στο ξενοδοχείο «DivaniRCaravel» στην Αθήνα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.