Όλα τα Νέα

Έφτασε στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας. Στις 01:00 η ανοιχτή συνέλευση στις Μουρνιές

264

Στα Χανιά κατέφθασε πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεκινά σήμερα τη διήμερη περιοδεία του στη δυτική Κρήτη, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας για το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και την εγγραφή νέων μελών.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί στις 11 το Κολυμπάρι Χανίων, όπου θα έχει επαφές με πολίτες και θα συνοδεύεται από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη 1.00 μετά το μεσημέρι θα μεταβεί στις Μουρνιές, όπου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική συνέλευση, με τη συμμετοχή πολιτών.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Καψόδασος Σφακίων και το Φραγκοκάστελλο, όπου επίσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση με τη συμμετοχή πολιτών.

Η περιοδεία στη δυτική Κρήτη θα συνεχιστεί αύριο στο νομό Ρεθύμνου, με αφετηρία τα Σελλιά. Στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιηθούν επίσης δύο ανοιχτές συνελεύσεις:

– 12:30: Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με τους πολίτες στο Πέραμα, Μυλοποτάμου στην Κεντρική Πλατεία.

– 19:30: Στην Πλατεία Σοχώρας στην πόλη του Ρεθύμνου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.