Ειρ.Τσιχλάκη (υποψ.Δημοτ.Συμβουλ.-Θοδ.Νίνο): «Υπάρχει ανάγκη πολιτικής αλλαγής στο Μητροπολιτικό Δήμο»

συναντήσαμε την δικηγόρο Ειρήνη Τσιχλάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ρεθύμνου με το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου

Κάθε Δήμος και Περιφέρεια  της χώρας κινείται πλέον επίσημα σε ρυθμούς προεκλογικούς. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα. Η ώρα να ανοίξουμε την ένταση του ραδιοφώνου, να συστηθούμε και να γνωρίσουμε κάθε αξιόλογη υποψηφιότητα που διεκδικεί την εμπιστοσύνη μας. Να ακούσουμε τι έχει να μας πει, να θέσουμε ερωτήματα και να μοιραστούμε κοινούς προβληματισμούς για την πόλη που ζούμε, εργαζόμαστε και αγαπάμε.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Σήμερα, τα προβλήματα είναι υπαρκτά και διαρκώς διογκούμενα. Τίποτα δεν μπορεί να επιλυθεί μαγικά και με πολιτική απραξία. Χρειάζεται όρεξη, όραμα και θέληση. Τα πάντα στην ζωή μας είναι πολιτική απόφαση. Στις 26 Μαΐου θα κληθούμε να λάβουμε την δική μας πολιτική απόφαση για τους ανθρώπους που θα εμπιστευτούμε το τιμόνι του Δήμου Ρεθύμνης.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε την Ειρήνη Τσιχλάκη, δικηγόρο και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο για το Δήμο Ρεθύμνου με το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη επιχειρήσαμε να ξεδιπλώσουμε την ατζέντα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

  • Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής στο Μητροπολιτικό Δήμο – Ποιοι οι λόγοι που την ώθησαν να συστρατευτεί στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου.
  • Η δύναμη των νέων προσώπων έτσι όπως εκφράζεται στην παράταξη «Ρέθυμνο Αξίζεις» και το καθήκον να δώσουν φωνή σε όσα δεν έγιναν μέχρι σήμερα.
  • Πως φαντάζεται Ρέθυμνο της επόμενης 4ετίας –  Στόχοι, όραμα και άμεσες προτεραιότητες της επόμενης μέρας.
  • Η βελτίωση της καθημερινότητας, η ποιότητα ζωής και η ανάγκη μιας κάθε ενεργός πολίτης να προσθέσει θετικά στο τόπο.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.