Όλα τα Νέα

Ειρήνη Σκλήβα: Νέα δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο της

336
Ξανά τη δικαστική οδό ακολούθησαν προκειμένου να λύσουν τις διαφορές στους, η Ειρήνη Σκλήβα και ο επί 16 χρόνια σύζυγός της, Νίκος Χυδήρογλου, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας, η πρώην Μις Κόσμος και ο επιχειρηματίας, που έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη θα δώσουν σήμερα, ακόμη μια μάχη στο Πρωτοδικείο της Ευελπίδων.

Το πρώην ζευγάρι που πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και απέφυεγε τις κοσμικές εμφανίσεις, δίνει τον τελευταίο χρόνο ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες, καθώς, όπως διαβάζουμε, οι δυο τους, δεν μπορούν να επιλύσουν τις σοβαρές διαφωνίες που κλόνισαν τον γάμο τους.

Η Ειρήνη Σκλήβα μάλιστα πριν από περίπου δυο μήνες και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου, κατέθεσε μέσω του συνηγόρου της, νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρους του πρώην συζύγου της. Η αίτηση αυτή, με την οποία η Μις Κόσμος 1996, ζητεί την αναστολή εκτέλεσης προγενέστερης απόφασης, θα συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου και μαρτυρά πως τα ανοιχτά μέτωπα μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολλά.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, από τον Νοέμβριο του 2017 ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, όταν η Ειρήνη Σκλήβα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε, 11 μέρες μετά με επίσης αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

 

 

Fthis.gr