Εισαγγελική έρευνα για κακοδιαχείριση στην ΕΠΟ

Είχε αποτέλεσμα η καταγγελία του Ολυμπιακού για κακοδιαχείριση στην ΕΠΟ, καθώς υπήρξε παρέμβαση του εισαγγελέα διαφθοράς, Απόστολου Γραμμένου, έχει απλή συνωνυμία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Όπως ειπώθηκε, στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στο OPEN» διατάχθηκε, και είναι σε εξέλιξη, προκαταρκτική εξέταση. Μάλιστα για να ερευνηθεί αν υπάρχει κακοδιαχείριση η εισαγγελία διαφθοράς έχει προσλάβει ειδικούς εμπειρογνώμονες για να ερευνήσουν την ομοσπονδία ποδοσφαίρου
Αρχικά, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος πήγε να το διαψεύσει, όμως δεν τα κατάφερε. «Να δούμε το αποτέλεσμα και μετά θα μιλήσουμε. Πως γνωρίζετε ότι αφορά κακοδιαχείριση; Δεν πήραν σκληρούς δίσκους, ούτε υπολογιστές. Ζήτησαν και με ευγένεια τους δώσαμε ό,τι ήθελαν».
Από τα παραπάνω είναι εμφανές ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν κατάφερε να διαψεύσει το θέμα και αφού δεν κατάφερε προσπάθησε να το υποβαθμίσει, επικαλούμενος και τη νομική του ιδιότητα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε υποβάλλει ερώτημα στην ΕΠΟ για το που βρίσκεται η έρευνα για τα οικονομικά της, μετά το «ντου» που είχαν κάνει οι οικονομικοί εισαγγελείς στην ΕΠΟ.