Εκδήλωση-συνεστίαση του ΚΚΕ για τον τουρισμό σήμερα στην Νέα Χώρα

Εκδήλωση-συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Τουρισμού-Επισιτισμού του ΚΚΕ. Κυριακή 19/1 στις 20:00 στην Νέα Χώρα

Η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού/Επισιτισμού του ΚΚΕ και η οργάνωση Βάσης της ΚΝΕ προσκαλεί τους εργαζομένους των Χανίων και την νεολαία που δουλέυει στον κλάδο του Τουρισμού-Επισιτισμού,στην εκδήλωση όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/1 στις 8μ.μ, στην ταβέρνα ο «ο Φραγκιός» στην Νέα Χώρα.

Θα μιλήσει ο Στράτος Μανιαβός , μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού και του εργατικού τμήματος της Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, με θέμα: «Ο ρόλος των κομμουνιστών στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της οιοκονομικής εξορμησης του ΚΚΕ που ολοκληρώνεται αυτήν την περίοδο. Καλούμε τους εργαζομένους του κλάδου να παρευρεθούν στην εκδήλωση,να ακούσουν,να προβληματιστούν με τις θέσεις του ΚΚΕ,σε μια περίοδο που ετοιμάζεται νέα επίθεση στα δικαιώματα της εργατικής τάξης με την κατάθεση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος που ετοιμάζει να καταθέσει στην Βουλή η κυβέρνηση της Ν.Δ.Ταυτόχρονα η χώρα μας εμπλέκεται όλο και πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στον χώρο της Ν.Α Μεσογείου,με την βάση της Σούδας να παίζει κομβικό ρόλο στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας.

Το ΚΚΕ το επόμενο διάστημα θα μπεί μπροστά με όλες του τις δυνάμεις ώστε να οργανωθεί η εργατική τάξη,να αποκρούσει την νέα επίθεση στα δικαιώματά της.Να ανοίξει ο δρόμος ώστε να φτιαχτεί μια νέα κοινωνία χωρίς φτώχεια,πολέμους,κρίσεις και προσφυγιά.
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας των Κομματικών οργανώσεων του Τουρισμού-επισιτισμού,γέυμα με πλήρες μενού που ετοίμασαν εργαζόμενοι του κλάδου και κρητικό γλέντι με το συγκρότημα των Μαριανανακη Βαγγέλη και Ανδρεάκη Νικόλα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.