Όλα τα Νέα

Εκλογές ΕΒΕ Χανίων: «Δράση και όχι Ανοχή» [άποψη]

398

της Μαρίας Τσισμενάκης*

Στις 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες των Χανίων να δηλώσουμε με την ψήφο μας, την ανάγκη μας για επαγγελματική ανάπτυξη, υποστήριξη στον καθημερινό αγώνα μας και δημιουργία νέων δρόμων και τρόπων εξέλιξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή μας δηλώνει οτι επιλέγουμε την τύχη της επαγγελματικής μας εξέλιξης και των εισοδημάτων μας και κατ’ επέκταση της πόλης μας.
Ειμαι υποψήφια με τον Αντώνη Ροκάκη και τους «Ενωμένους Επιχειρηματίες», γιατι το Επιμελητήριο Χανίων πρεπει να γίνει εργαλείο ανάπτυξης του επιχειρηματία. Πρεπει να γίνει ο οργανισμός δράσης, υποστήριξης και καθοδήγησης του ελεύθερου επαγγελματία, ο οποίος πασχίζει μονος του να επιβιώσει,να αναπτυχθεί, να δημιουργήσει, να παράγει.

Στηρίζω τον Αντώνη Ροκάκη γιατί αγαπώ τους ανθρώπους με καθαρό βλέμμα,που εργάζονται σκληρά και μεθοδικά για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Γιατι αγαπώ τους ανθρώπους που στα δύσκολα ψάχνουν λύσεις και όχι ευθύνες, που στην κρίση δημιουργούν ευκαιρίες και ανοίγουν νέους δρόμους εξέλιξης.

Γι’ αυτό, σας καλώ να στηρίξετε τους «Ενωμένους Επιχειρηματίες» κι εμένα προσωπικά στις εκλογές του Επιμελητηρίου Χανιων. Γιατί μόνο με δράση και όχι με ανοχή μπορούμε να προσδοκούμε το διαφορετικό και το καλύτερο.

* Μαρία Τσισμενάκη
Υποψήφια στο Τμήμα Υπηρεσιών με το συνδυασμό «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» του Αντώνη Ροκάκη

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.