Όλα τα Νέα

Ελλάδα : Εκδήλωση για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

HAIR PLUS ACADEMY , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΕΓΝΑΤΙΑΣ 45, 2Ος Όροφος, Τηλ:2310666164

253

Η HAIR PLUS ACADEMY , σχολή κομμωτικής ονυχοπλαστικής μακιγιάζ, για 4η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους.

Σε αυτή μας την πρωτοβουλία υποστήριξης, σας θέλουμε αρωγούς ώστε να συγκεντρώσουμε προϊόντα γενικών αναγκών , τρόφιμα, αλλά και απορρυπαντικά.

Είμαστε σίγουροι πως όλοι μας, μικροί μεγάλοι, δε θα μείνουμε ασυγκίνητοι και θα συμβάλουμε και εμείς στο έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού το οποίο προσφέρει μια ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ζήσουν την παιδική τους ηλικία με αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά, ασφάλεια, σεβασμό.
Ημέρες καθημερινές, από 9/12 έως 21/12 , Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00 περιμένουμε και εσάς στη σχολή μας , Εγνατίας 45 2ος όροφος Θεσσαλονίκη, να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας προσφέροντας ό,τι προαιρείσθε από την παρακάτω λίστα.

Που;
HAIR PLUS ACADEMY
Εγνατίας 45 , 2Ος όροφος
Θεσσαλονίκη
Πότε;
Από 9/12 – 21/12
Δευτέρα με Παρασκευή
Ώρες:
10:00 – 18:00
Τί προϊόντα;
(από τη λίστα)
Τρόφιμα
Απορρυπαντικά
Είδη πρώτης ανάγκης
Φάρμακα
Ρούχα καινούρια ή χρησιμοποιημένα σε καλή κατάσταση