Όλα τα Νέα

Εμπλοκή της Dimera του Σαββίδη στην εγκληματική οργάνωση της Θερσσαλονίκης

317

Νέα στοιχεία που προκαλούν αίσθηση όσον αφορά την φερόμενη εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

 

Σύμφωνα με ένορκη κατάθεση που δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΪ, κόπηκαν στην εν λόγω εταιρία τιμολόγια για τις διανυκτερεύσεις του Αρμένιου που κατηγορείται για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων Λουτσέσκου και Ευαγγελόπουλου

Σύμφωνα, λοιπόν, με ένορκη κατάθεση, έχουν βρεθεί τιμολόγια της «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη που πληρώνουν το ξενοδοχείο στην Αθήνα στο οποίο διέμεινε ο Αρμένιος που κατηγορείται για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του Λουτσέσκου και του Ευαγγελόπουλου.

Μάλιστα, η υπάλληλος του ταξιδιωτικού γραφείου αναφέρει ότι τα τιμολόγια κόπηκαν αρχικά για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά ακυρώθηκαν και κόπηκαν νέα στο όνομα της εταιρίας του ισχυρού άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά η ένορκη κατάθεση της υπαλλήλου του ταξιδιωτικού γραφείου:

«Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (αναφέρει το άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε.

Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το “Αthens Habitat”, γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται.

Τα τιμολόγια για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία “DIMERA” , απ’ όπου και πληρώθηκαν».