Ένα πείραμα για το κυκλοφοριακό του Ηρακλείου από τη «Συν+Πράξη Δημοτών»

Ένα πείραμα για το κυκλοφοριακό του Δήμου Ηρακλείου έκανε η ομάδα της «Συν+Πράξης Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας» θέλοντας να διαπιστώσουν τις πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας στους δρόμους της πόλης Σάββατο πρωί.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Δήμος Ηρακλείου. Οκτώ φίλοι, ένα ποδήλατο, ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο. Ξεκινούν από την Παναγίτσα Μασταμπά. Ραντεβού για καφέ στην πλατεία Λιονταριών… Με ποιον θα πήγαινες εσύ για να φθάσεις έγκαιρα στο ραντεβού;

Η ομάδα της «Συν+Πράξης Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας» έκαναν ένα πείραμα σε πραγματικό χρόνο, σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας στους δρόμους της πόλης Σάββατο πρωί. Το κυκλοφοριακό είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα για την πόλη που αναλύεται σε πολεοδομικές αστοχίες, κυκλοφοριακές αρρυθμίες και επιβαρυντικές συνήθειες από τους ίδιους τους κατοίκους της.

Οι εγγενείς δομικές αδυναμίες αλλάζουν βραδυκίνητα, οι συνήθειές μας όμως;

Σε ώρα αιχμής, από ένα όχι τόσο μακρινό σημείο στην εκτός των Τειχών πόλη και χωρίς καμία παράβαση του ΚΟΚ ποιος φθάνει στην καρδιά του Ηρακλείου γρηγορότερα, ποια η συνήθεια που θα νικήσει;»

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ- ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΠΑΜΕ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΑ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ- ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΠΑΜΕ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΑΔήμος Ηρακλείου. Οκτώ φίλοι, ένα ποδήλατο, ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο. Ξεκινούν από την Παναγίτσα Μασταμπά. Ραντεβού για καφέ στην πλατεία Λιονταριών… Με ποιον θα πήγαινες εσύ για να φθάσεις έγκαιρα στο ραντεβού; Η ομάδα της «Συν+Πράξης Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας» έκαναν ένα πείραμα σε πραγματικό χρόνο, σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας στους δρόμους της πόλης Σάββατο πρωί. Το κυκλοφοριακό είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα για την πόλη που αναλύεται σε πολεοδομικές αστοχίες, κυκλοφοριακές αρρυθμίες και επιβαρυντικές συνήθειες από τους ίδιους τους κατοίκους της. Οι εγγενείς δομικές αδυναμίες αλλάζουν βραδυκίνητα, οι συνήθειές μας όμως;Σε ώρα αιχμής, από ένα όχι τόσο μακρινό σημείο στην εκτός των Τειχών πόλη και χωρίς καμία παράβαση του ΚΟΚ ποιος φθάνει στην καρδιά του Ηρακλείου γρηγορότερα, ποια η συνήθεια που θα νικήσει;

Posted by Συν+ΠΡΑΞΗ Δημοτών Ηρακλείου on Tuesday, 2 April 2019

Τα σχόλια είναι κλειστά.