Ένσταση κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ρεθύμνου, Χανίων και Λασιθίου στη ΓΣ της ΕΠΟ

Κόντρα στην ΕΠΟ πήγαν τρεις ποδοσφαιρικές ενώσεις, καταθέτοντας ένσταση ακυρότητας για την τροποποίηση του καταστατικού της καθώς η ομοσπονδία επιχειρεί να παρανομήσει και να κάνει εκλογές το καλοκαίρι. Η τροποποίηση ψηφίστηκε, όμως η ΕΠΟ έκανε νομικό άλμα που δεν έχει προηγούμενο, με διάταξη-τέρας! Μια εκλεγμένη διοίκηση να θεωρείται συνέχεια μιας διορισμένης διοίκησης! Είναι δυνατόν; Κι όμως, για την ΕΠΟ είναι! Η ΕΠΟ ενοποίησε τη διοίκηση Γραμμένου με την ΠΔΕ του Δρόσου για να κάνει εκλογές το καλοκαίρι. Ναι, αυτό μας λέει η μεταβατική διάταξη του καταστατικού της ΕΠΟ, πιο συγκεκριμένα η παράγραφος 3 του άρθρου 82 και η αιτιολογία είναι ότι αυτό θέλουν η FIFA και η UEFA, κάτι που δεν ισχύει!
Οι ΕΠΣ Ρεθύμνου, Λασιθίου, Χανίων, Περαιά και Ηλείας κατέθεσαν ένσταση ακυρότητας που μπορεί να απορρίφθηκε, όμως υπάρχει και το νόμιμο δικαίωμα. Και ο Ολυμπιακός ζήτησε ξεκάθαρη λύση. Έτσι, έβγαλε στη φόρα το έκτρωμα που πέρασε η διοίκηση Γραμμένου στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ, όπου οι ερυθρόλευκοι εκπροσωπήθηκαν από τους Καραπαπά, Αγραφιώτη. Οι ενιστάμενοι θεωρούν ότι η τετραετία της διοίκησης Γραμμένου συμπληρώνεται στις 18/08/21.

Ο Κούγιας ξεγύμνωσε Γραμμένο
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αφού ξεγύμνωσε τη διοίκηση Γραμμένου που επικαλείται την καραμέλα των FIFA, UEFA, προχώρησε σε έκρηξη στη διάρκεια της έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ για την τροποποίηση του καταστατικού της, καθώς θέλει να πάει κόντρα στην Κυβέρνηση, κάνοντας εκλογές μέσα στο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ρώτησε τον Γραμμένο, αν υπάρχει ρητή εντολή της παγκόσμιας ομοσπονδίας για εκλογές το καλοκαίρι και εφόσον υπάρχει να την κοινοποιήσουν στη ΓΣ της ΕΠΟ, κάτι που εξανάγκασε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να αναδιπλωθεί, καθώς ο Γραμμένος απάντησε: «Δεν υπάρχει ρητή εντολή αλλά προτροπή». Δηλαδή, άλλα λόγια να… αγαπιόμαστε. Άλλα λένε, άλλα ξαναλένε από την ΕΠΟ!

Γιατί ο Κούγιας… ξεγύμνωσε τον Γραμμένο; Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΕΠΟ της… εξυγίανσης βάζει μπροστά τις FIFA, UEFA, ώστε να παρανομήσουν και να κάνουν εκλογές το καλοκαίρι αντί για το φθινόπωρο, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος.

Μετά από όλα αυτά, ο Κούγιας έγινε πυρ και μανία, καθώς είπε στον Γραμμένο: «Δυστυχώς, υπέθαλψες το σύστημα των εγκληματιών που ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο».

Μέχρι και ο Φούσεκ άδειασε την ΕΠΟ!

Εβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Πετρ Φούσεκ. Ταυτόχρονα, στη διάρκεια της έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ, ο υπερσύμβουλος διέλυσε και τα επιχειρήματα της ομοσπονδίας περί αυτοδιοίκητου σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. Ο Τσέχος προχώρησε σε θεαματικό άδειασμα του Γραμμένου και της… εξυγίανσης, καθώς, εμμέσως πλην σαφώς, ζήτησε από την ομοσπονδία να τηρήσει το νόμο.

Πιο συγκεκριμένα ο Φούσεκ ανέφερε στη διάρκεια της έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ: «Κάναμε τις παρατηρήσεις μας (σ.σ. η FIFA και η UEFA), επισημάναμε τα πλεονεκτήματα των εκλογών τον Ιούλιο αλλά πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας ότι υπάρχει στην Ελλάδα ένας αθλητικός νόμος κι όλα θα πρέπει να είναι εναρμονισμένα».

Η έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ γίνεται για να περάσει η ομοσπονδία… έκτρωμα στο καταστατικό της, ώστε να γίνουν οι εκλογές το καλοκαίρι και όχι το φθινόπωρο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.