Επέλαση των γύφτων στα Χανιά… από Ρουμανία και Βουλγαρία!

Οι γνωστοί… σε όλους στα Χανιά που πουλάνε υαλοκαθαριστήρες… κάνουν φασαρίες, φτύνουν και σε αναγκάζουν να αγοράσεις από αυτούς… ενώ αν δεν το κάνεις… βρήκες το μπελά σου!

Δεν υπάρχει περίπτωση να κινείσαι στα Χανιά και να μην τους συναντήσεις είτε σε φανάρι, είτε σε πεζοδρόμιο, είτε σε πάρκινγκ είτε σε σούπερ Μάρκετ. Έχουν εντοπίσει τους στόχους τους και κινούνται. Πρόκειται για γύφτους που έχουν έρθει από τη Ρουμανία με γνώσεις ελληνικών, οι οποίοι έχουν κάνει αποβίβαση στο νομό μας και ξεπερνάνε τους 30!

Το κόλπο είναι πολύ απλό. Σπάνε τους υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων (κυρίως τα λάστιχα) την ώρα που λείπεις από το αυτοκίνητο με συνέπεια να σε αναγκάζουν να ψωνίζεις από αυτούς… που τυχαία βρίσκονται στο σημείο αυτό. Μάλιστα σε πολλούς… στη προσπάθεια να τους πείσουν ότι είναι χαλασμένοι οι δικοί τους υαλοκαθαριστήρες τους τραβάνε και τους διαλάνε εντελώς. Μάλιστα οι τιμές ποικίλουν… ανάλογα με τον… γύφτο… με πολλούς να πουλάνε τον έναν 10 ευρώ ενώ άλλοι να τον χρεώνουν μέχρι και 25 ευρώ!

Απίστευτα πράγματα… αλλά δεν σταματάνε εκεί. Αν αρνηθείς να αγοράσεις από τους εν λόγο γύφτους τότε αρχίζουν και σε βρίζουν ενώ σε πολλές περιπτώσεις αρχίζουν και χτυπάνε αυτοκίνητα! Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις… σε φτύνουν!

Μέχρι στιγμής δεν βρίσκεται κανένας να τους “μαζέψει”. Είναι παράνομοι αλλά χρησιμοποιούν ανήλικα παιδιά για να μην μπορούν να τους κάνουν τίποτα. Την περασμένη εβδομάδα μία γιαγιά στη πλατεία Μαρκοπούλου αναγκάστηκε να βάλει τις φωνές όταν δέχτηκε επίθεση από 3 πιτσιρίκια τα οποία την έφτυναν και της χτυπόύσαν το αυτοκίνητο επειδή δεν αγόραζε από αυτούς.

Η εικόνα της πόλης αν μη τι άλλο είναι άσχημη και το χειρότερο είναι ότι τα ανήλικα παιδιά (είναι και αρκετοί ενήλικες) γίνονται βίαιοι.

Αν “πέσουν” πάνω σε κάποιον οξύθυμο και τον πειράξουν θα φταίει αυτός για ότι συμβεί;

Νομίζω ότι ένας εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει και με τη συνοδεία της αστυνομίας να κάνει μία επιχείρηση “σκούπα” ώστε να καθαρίσουν τα Χανιά.

Δεν γίνεται να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στην ίδια σου την πόλη, αλλιώς να γίνεσαι έρμαιο στις ορέξεις των γύφτων που ήρθαν από τη Ρουμανία να κάνουν “μπαζιά”…

Προσέξτε δεν έχουν καμία σχέση με τους Ρομά που γνωρίζουμε και μένουν στα Χανιά.

Υ.Γ Την Τρίτη το απόγευμα ειδοποιήσαμε εμείς την αστυνομία για να μην ξεφύγει η κατάσταση… Έλεος… στα Χανιά είμαστε!

Σ.Δ

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.