Επίσημα 15-13 οι Έδρες για Μαρινάκη-Νίνο

Μια λανθασμένη καταχώρηση των αποτελεσμάτων ενός τμήματος στο σύστημα της Περιφέρειας Κρήτης προκάλεσε τον πανικό για τη διεκδίκηση της μιας έδρας που θα έφερνε ισόπαλες τις έδρες των Μαρινάκη- Νίνο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, έως και τα πρόσφατα στοιχεία, η κατανομή των εδρών του δημοτικού συμβουλίου καταλήγει στις 15 για το συνδυασμό του Γιώργου Μαρινάκη και στις 13 για τον συνδυασμό του Θοδωρή Νίνου.

Η ποσοστιαία διαφορά των δύο συνδυασμών καταλήγει στις 3.05% μονάδες, από 2.9%.

Με αυτή την τελευταία εξέλιξη οι έδρες

Η Νέα Αντίληψη του Γιώργου Μαρινάκη λαμβάνει 15 έδρες: 2 έδρες στη Δ.Ε. Αρκαδίου, 3 έδρες στο Δ.Ε. Νικηφόρου Φωκά, 1 έδρα στη Δ.Ε. Λαππαίων και 9 έδρες στη Δ.Ε. Ρεθύμνου.

Το Ρέθυμνο Αξίζεις του Θοδωρή Νίνου λαμβάνει 13 έδρες: 2 έδρες στη Δ.Ε. Αρκαδίου, 2 έδρες στο Δ.Ε. Νικηφόρου Φωκά, 1 έδρα στη Δ.Ε. Λαππαίων και 8 έδρες στη Δ.Ε. Ρεθύμνου.

Ο συνδυασμός «Οι Πολίτες Μπροστά» του Θωμά Κρεβετζάκη λαμβάνει 2 έδρες στη Δ.Ε. Ρεθύμνου, δηλαδή εκλέγεται ο επικεφαλής και ένας ακόμα σύμβουλος.

Ο συνδυασμός «Ρέθυμνο Ενεργοί» του Σταύρου Βουρβαχάκη λαμβάνει 2 έδρες στη Δ.Ε. Ρεθύμνου, δηλαδή εκλέγεται ο επικεφαλής και ένας ακόμα σύμβουλος.

Ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» του Μανούσου Μανουσογιάννη λαμβάνει 1 έδρα στη Δ.Ε. Ρεθύμνου, πράγμα που σημαίνει ότι εκλέγεται ο ίδιος ως επικεφαλής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.