Επίσημα ο τερματοφύλακας Μανόλης Χρήστου στην Επισκοπή

Παίκτης της Επισκοπής ο Μανόλης Χρήστου

Ποδοσφαιριστής της Επισκοπής είναι και επίσημα ο τερματοφύλακας Μανόλης Χρήστου,όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στον Αστέρα Αμαλιάδας,ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Ανθεστίωνα (Α’ Ηρακλείου) και έπειτα ακολούθησαν ομάδες Γ’ Εθνικής όπως, η Γλυφάδα, ο ΟΦΗ (Κ19), ο Ερμής Ζωνιανών, ο ΠΑΟ Κρουσσώνα, η Δόξα Μεγαλόπολις, η Ερμιονίδα, και ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Μανώλη Χρήστου. Ο Χρήστου αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα συμπληρώνοντας έτσι την τριάδα των γκολκίπερ μαζί με τους Γιώργο Χανιωτάκη και Νίκολα Γκαβρίλοβιτς.
Ο Χρήστου έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο στις 22 Οκτωβρίου του 1995 και έχει ύψος 1.87μ.. Το βιογραφικό του νέου μας γκολκίπερ είναι πλούσιο από ομάδες. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τον ΠΟ Ατσαλένιο.

Το 2013 αγωνίστηκε στον Ανθεστίωνα (Α’ Ηρακλείου) και έπειτα ακολούθησαν ομάδες Γ’ Εθνικής όπως, η Γλυφάδα, ο ΟΦΗ (Κ19), ο Ερμής Ζωνιανών, ο ΠΑΟ Κρουσσώνα, το Δόξα Μεγαλόπολις, η Ερμιονίδα, ο Ναυπακτιακός Αστέρας και μέχρι πρότινος ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.