Επίσημα στον Ρεθυμνιακό ο Γιώργος Λυρώνης

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού για την πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Λυρώνη

Ο Ρεθυμνιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Λυρώνη.

Αναλυτικά

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Λυρώνη. Ο 52χρονος (γεννημένος στις 14 Αυγούστου 1967) τεχνικός υπήρξε μαζί με τον Ηλία Ασπρομάτη, συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη από το 2006 ως το 2009 στον ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και μετέχοντας στο αντίστοιχο της Γ’. Στην συνέχεια μαζί με τον Ηλία Ασπρομάτη ήταν προπονητές στον Αστέρα και την ΠΕΡ.

Έπειτα υπήρξε προπονητής στην Δόξα Πλατανέ και την Κάλυβο, πριν μεταβεί ως βοηθός προπονητή του Ράϊκο Γιάνγανιν στην Επισκοπή στην περίοδο 2015-16.

Εκεί παρέμεινε μέχρι και τον Οκτώβριο όταν και πήγε στον ΑΟ Χανιά (Football League). Ακολούθησε η θητεία του στην ΑΕ Μυλοποτάμου (Α’ ΕΠΣΡ) και την περίοδο 2017-18 ήταν Ενωσιακός προπονητής στις μικτές Ρεθύμνου.

Ακολούθησε η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρεθύμνου με την Επισκοπή, όπου και παρέμεινε μέχρι και την 1η αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική. Στην περίοδο 2018 -19, ανέλαβε αρχικά βοηθός προπονητή του Αρμάντο Φουτσίνι και στην συνέχεια ήταν Α’ προπονητής στον Ηρόδοτο, στο πρωτάθλημα της Football League (B’ Εθνική).

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.