Όλα τα Νέα

Επίσκεψη Νίκου Μαλλιαρού στο Lameriana Secret Village Hotel

93

Τα Αγγελιανά και το Πέραμα επισκέφτηκε την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Μαλλιαρός, για να καταλήξει στο Lameriana Secret Village Hotel, στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνης στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του για ανάδειξη του δυναμικού επιχειρείν του νομού μας.

Το οικο-τουριστικό σύμπλεγμα 14 σουιτών αποτελείται από έναν για πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο οικισμό, παραδοσιακής κρητικής αρχιτεκτονικής, που εναρμονίζεται πλήρως με την κρητική ύπαιθρο και φύση. Η προσπάθεια αναστύλωσης των παλαιών σπιτιών και μεταμόρφωσής τους σε πολυτελή καταλύματα ξεκίνησε το 2003 από την οικογένεια Κοσκινά και λειτούργησαν για πρώτη φορά ως θέρετρο το 2015. Σήμερα, αρκετά από τα εγκαταλειμμένα σπίτια έχουν αναστηλωθεί πλήρως, με φροντίδα και σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση και αποτελούν ένα πρότυπο τουριστικό κατάλυμα και εναλλακτικό προορισμό μακριά από την πόλη, μέσα στην κρητική φύση.

Τον κ. Μαλλιαρό ξενάγησε στον χώρο του οικισμού ο κ. Νεκτάριος Κοσκινάς, ο οποίος παρουσίασε τόσο τις προκλήσεις του εγχειρήματος όσο και τις ανταμοιβές του, τονίζοντας ωστόσο την ανάγκη για την συμπαράσταση των Δήμων και του Κράτους σε ανάλογα επιχειρηματικά εγχειρήματα.